Bv Land Pisang
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bv Land Pisang- 0.7L

1.65 kg
Er du klar til at prøve en eksotisk smagsoplevelse? Så er Bv Land Pisang lige noget for dig! Denne lækre spiritus er lavet af de fineste bananer og har en forfriskende og sød smag. Med en flaske på 0,7 liter kan du nyde denne skønne spiritus i lang tid. Bv Land Pisang er perfekt til at blande i cocktails eller nyde rent over is. Tag med på en smagsrejse til paradis med Bv Land Pisang! 🌴🍌

14,63 € Inkl. moms

11,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Bv Land Pisang, en dejlig og eksotisk likør, der vil transportere dine smagsløg til et tropisk paradis. Denne udsøgte drink er fremstillet af de fineste bananer, som giver en autentisk og frugtagtig smag, der er helt uforlignelig. Bv Land Pisang er ikke bare endnu en likør; det er en unik smagsoplevelse, der helt sikkert vil pifte enhver cocktail eller dessert op.

Hver slurk af Bv Land Pisang vil tryllebinde dig med sin rige, søde og let syrlige smag. Den glatte og cremede tekstur er perfekt afbalanceret af en let og forfriskende finish. Det er det perfekte valg for dem, der søger et unikt twist til deres sædvanlige likørpræferencer. Dens levende gule nuance afspejler de lyse, solkyssede bananer, der er brugt i fremstillingen, og tilføjer et strejf af tropisk charme til dit glas eller din dessert.

Bv Land Pisang er alsidig og kan nydes på mange forskellige måder. Den er en fantastisk tilføjelse til cocktails, hvor den tilfører et frugtagtigt pift, som er både forfriskende og spændende. Er du ikke en cocktailfan? Bare rolig, den er lige så lækker, når den serveres ren eller med is. Bv Land Pisang er også et dejligt par til desserter. Dryp den over din yndlingsis eller frugtsalat, og du har en godbid, der helt sikkert vil imponere.

Uanset om du planlægger et cocktailparty, leder efter en unik gave eller bare vil forkæle dig selv, er Bv Land Pisang et fantastisk valg. Den markante banansmag kombineret med den glatte og cremede konsistens vil helt sikkert efterlade et varigt indtryk. Så hvorfor vente? Bring et strejf af troperne ind i dit hjem med Bv Land Pisang. Dine smagsløg vil takke dig!
Produktinformation
8414771863931
Ny
Land


Spanien


Producent
B.M.V.
Smag
Banan, eksotisk frugt
Størrelse
0.7 l flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Grøn
Type
Frugt
Alkoholindhold
18% vol