Captain Morgan Black Label
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Captain Morgan Black Label- 1.0L

1.95 kg
Hej venner! Tørstig efter eventyr? Præsentere dig selv for Captain Morgan Black Label- 1.0L. Denne piratinspirerede rom er klar til at tage dig med på en uforglemmelig smagsrejse. Med en rig og krydret smag, der er perfekt til at blande i cocktails eller nydes rent, vil denne skat fra Caribien hurtigt blive din nye favorit. Så kast anker og tag en tår af denne sorte etiket, og opdag, hvorfor Captain Morgan er kaptajnen over alle rommer. Skål! 🏴‍☠️🍹

26,55 € Inkl. moms

21,76 € Ekskl. moms

28,55 €-7%

Beskrivelse
Oplev den dristige og fyldige smag af Captain Morgan Black Label. Denne enestående rom, der er gennemsyret af historie og tradition, er en favorit blandt kræsne drikkere verden over. Den er fremstillet af de fineste caribiske sukkerrør og lagret på forkullede egetræsfade, hvilket giver den en dyb, mørk farve og en karakteristisk røget smag.

Med sin høje alkoholprocent leverer Captain Morgan Black Label en fyldig smag, der ikke ligner nogen anden. Hver slurk afslører antydninger af karamel, melasse og eksotiske krydderier, der kulminerer i en blød, dvælende finish. Den er perfekt til at nippe til rent, med is eller i din yndlingscocktail og tilføjer en robust smagsdybde, der gør din drink til noget særligt.

Men Captain Morgan Black Label handler ikke kun om smag. Det handler om en oplevelse. I det øjeblik du åbner flasken, bliver du transporteret til en verden af pirateventyr og tropiske have. Den elegante etiket med pirattema tilføjer et strejf af spænding til din barsamling og er et godt samtaleemne til fester.

Så hvorfor ikke forkæle dig selv med en flaske Captain Morgan Black Label? Det er mere end bare en rom - det er en rejse af smag og opdagelser, som venter på at blive udforsket. Snup en flaske i dag, og lad dine smagsløg sætte sejl på et uforglemmeligt caribisk eventyr.

Husk, at Captain Morgan Black Label ikke bare er en drink - det er en livsstil. Lev som kaptajnen, og nyd det med ansvar.
Produktinformation
870000069358
Ny
Land


Storbritannien


Producent
Captain Morgan Rum Company
Smag
Blød, eksotisk frugt, vanilje-kakao, krydderi
Størrelse
1 l flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Brun
Type
Mørk
Stil
Blød og sød
Aroma
Chokolade, kanel, muscat, vanilje, krydderurter
Alkoholindhold
40% vol