Koskenkorva Salmiakki
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Koskenkorva Salmiakki- 0.5L

0.60 kg
Er du klar til at opleve en eksplosion af smag? Præsenterer Koskenkorva Salmiakki- 0.5L, en ægte smagsoplevelse fra Finland! Denne lækre likør kombinerer den fineste Koskenkorva-vodka med den intense smag af salmiakki. Det er den perfekte blanding af sødt og salt, der vil få dine smagsløg til at danse. Med sin glatte tekstur og rene smag er dette produkt et must-have for alle likør-elskere. Så gør dig klar til at forkæle dig selv med en flaske Koskenkorva Salmiakki- 0.5L og oplev en smag, der vil bringe dig tilbage til de finske skove! 🌲🍸

9,99 € Inkl. moms

8,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den dristige smag af Finland med Koskenkorva Salmiakki! Denne unikke likør er ikke bare en drink, det er en rejse til hjertet af den nordiske tradition. Drikken er tilsat en salt lakrids, kendt som Salmiakki, og har en markant smag, der helt sikkert vil efterlade et mindeværdigt indtryk.

Koskenkorva Salmiakki er ikke din typiske likør. Den er lavet af rene, naturlige ingredienser, et vidnesbyrd om finnernes kærlighed til enkelhed og autenticitet. Basisingrediensen er den unikke Koskenkorva Vodka, destilleret af byg i den lille finske landsby Koskenkorva. Dertil tilsættes den pirrende smag af Salmiakki, som finnerne har elsket i århundreder.

Hvad er resultatet? En blød, sød og alligevel salt smag, der er lige så spændende, som den er dejlig. Den er perfekt at nippe til på en kølig aften eller blande i en vovet cocktail. Hvis du er fan af dristige, eksotiske smage, er dette et must-try.

Så hvorfor ikke tage dine smagsløg med på et nordisk eventyr? Snup en flaske Koskenkorva Salmiakki, og bring magien fra Finland hjem til dig selv. Uanset om du er en erfaren spiritusentusiast eller en nysgerrig nybegynder, vil denne finske godbid helt sikkert være en unik tilføjelse til din samling.

Husk, at Koskenkorva Salmiakki ikke bare er en drink, det er en oplevelse. En oplevelse af ren finsk tradition, destilleret ned i en flaske. Nyd den med ansvar, og fordyb dig i en verden af smag, der ikke ligner noget, du har smagt før.

Bemærk: Koskenkorva Salmiakki nydes bedst afkølet eller med is. Kontrasten mellem den varme lakridssmag og den kolde væske skaber en spændende smagsoplevelse. Så er du klar til at opleve den finske forskel?
Produktinformation
6412700312804-anora
Ny
Land


Finland


Producent
Anora Group
Smag
Krydderier, lakrids
Størrelse
0.5-liters flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Sort
Type
Salmiakki
Alkoholindhold
32% vol
Kunder, der købte denne vare, købte også