Robertson Chardonnay
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Robertson Chardonnay- 3L

3.20 kg
Prøv Robertson Chardonnay og oplev en himmelsk smagsoplevelse! Denne 3L flaske er perfekt til at dele med venner og familie. Med sin fyldige og frugtige smag af æbler og tropiske frugter, vil denne Chardonnay helt sikkert behage dine smagsløg. Nyd den køligt til fisk eller bare som et glas til at slappe af med. Skål! 🍷🥂

23,13 € Inkl. moms

18,96 € Ekskl. moms

24,87 €-7%

Beskrivelse
Forkæl dine sanser med de dejlige noter fra Robertson Chardonnay. Denne elegante vin byder på en fascinerende blanding af fyldige smage og pirrende aromaer, som helt sikkert vil betage din gane. Denne Chardonnay er produceret på Robertsons berømte vingårde og har en autentisk smag af solkyssede druer med en cremet fylde, der er svær at modstå.

En slurk af denne Chardonnay afslører en symfoni af smagsnuancer, der spænder fra moden citron, gyldne æbler til tropiske frugter, lagdelt med subtile antydninger af ristet egetræ. Den smukt afbalancerede syre og dvælende finish bidrager til den samlede oplevelse og gør den til en perfekt ledsager til en lang række retter. Uanset om det er en romantisk middagsaftale eller en afslappet sammenkomst med vennerne, vil denne vin helt sikkert løfte dine øjeblikke.

Berig din vinsamling med en flaske Robertson Chardonnay. Dens forfriskende smag og sofistikerede karakter gør den til et oplagt valg for både vinkendere og nybegyndere. Så hvorfor vente? Slip magien fra Robertsons vinmarker løs, og gør enhver lejlighed mindeværdig med denne fortryllende Chardonnay. Skål for gode tider og god vin!
Produktinformation
6002039007252
Ny
Land


Sydafrika


Producent
Robertson Winery
Smag
Halvtør, fyldig, creme, nød
Størrelse
3 l Bag-in-Box
Serveres ved
10 C - 12 C
Region
Robertson Valley
Druer
Chardonnay
Stil
Fyldig - krydret
Aroma
Frisk, citrus, melon
Alkoholindhold
13.5% vol
Kunder, der købte denne vare, købte også