Roman Graeff Riesling Classic Pfalz
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Roman Graeff Riesling Classic Pfalz- 3L

3.20 kg
Roman Graeff Riesling Classic Pfalz er en fantastisk vin, der vil tage dig med på en uforglemmelig smagsrejse. Denne 3L flaske er fyldt med aromatiske noter af friske citrusfrugter og forfriskende æble. Hver slurk af denne vin vil vække dine smagsløg og efterlade dig med en behagelig og langvarig eftersmag. Perfekt til at nyde sammen med venner og familie eller til at imponere dine gæster. Forkæl dig selv med dette luksuriøse valg og lad Roman Graeff Riesling Classic Pfalz være kronen på værket til enhver festlig lejlighed. 🍷🥂

25,86 € Inkl. moms

21,19 € Ekskl. moms

27,80 €-7%

Beskrivelse
Oplev den dejlige smag af Roman Graeff Riesling Classic Pfalz, en vin, der perfekt udtrykker de rige traditioner i Pfalz-regionen. Denne Riesling ligger i en smukt designet 3L-flaske og er et bevis på vinfremstillingens kunst. Dens levende, frugtagtige karakter vil helt sikkert behage selv den mest kræsne gane.

Fra første slurk vil du blive betaget af den forfriskende aroma af grønne æbler og fersken. Dette suppleres harmonisk af et sublimt strejf af citrus, hvilket giver den en afrundet og afbalanceret smagsprofil. Når vinen flyder på tungen, vil du opleve en sprød, let syre, der tilføjer en pikant dimension til denne Riesling.

Men det handler ikke kun om smagen - Roman Graeff Riesling Classic Pfalz er også en fryd for øjet. Vinens gyldne farve er en fryd at se på, og flasken på 3 liter gør den til et imponerende midtpunkt på ethvert bord.

Uanset om du er en seriøs vinentusiast eller bare nyder en god flaske vin med vennerne, er denne Riesling et fremragende valg. Den passer smukt til en lang række retter, fra fisk og skaldyr til fjerkræ, hvilket gør den til en alsidig tilføjelse til ethvert måltid.

Så hvorfor vente? Hent Roman Graeff Riesling Classic Pfalz hjem i dag, og begiv dig ud på en smagsrejse, der er lige så dejlig, som den er uforglemmelig. Dette er ikke bare en flaske vin - det er en fejring af Pfalz-regionens vinfremstillingstradition, indfanget i hver eneste lækre slurk.
Produktinformation
4006542051629
Ny
Land


Tyskland


Producent
Zimmermann-Graeff & Müller GmbH
Smag
Kuiv, värske, puuviljane,tsitrus
Størrelse
3 l Bag-in-Box
Serveres ved
10 C - 12 C
Region
Pfals
Druer
Riesling
Stil
Light og frisk
Aroma
Õun, luuviljad
Alkoholindhold
12% vol
Kunder, der købte denne vare, købte også