Hendrick`s Gin
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Hendrick`s Gin - 0,7 l

1.65 kg
Predstavujeme vám Hendrick's Gin, nádherný nápoj, ktorý určite pošteklí vaše chuťové poháriky! Táto 0,7l fľaša, vyrobená s maximálnou starostlivosťou a obohatená o tajnú zmes rastlinných látok, je dokonalým doplnkom do zbierky každého milovníka ginu. Popíjajte jeho hladkú, sviežu chuť a nechajte sa osviežujúcimi tónmi uhorky a okvetných lístkov ruže preniesť do sveta čistého pôžitku. Či už si ho vychutnávate čistý, alebo si namiešate dráždivý koktail, Hendrick's Gin je nevyhnutnou výbavou pre tých, ktorí hľadajú skutočne výnimočný zážitok z pitia. Na zdravie! 🍸🌹

42,89 € S DPH

35,15 € Bez DPH

46,12 €-7%

Popis
Objavte jedinečnú a nezameniteľnú chuť ginu Hendrick's! Tento prémiový gin sa nepodobá žiadnemu inému, má osviežujúco hladkú a vyváženú chuť, ktorá je ideálna do vášho obľúbeného kokteilu alebo sa jednoducho popíja čistá. Ručne vyrábaný v Škótsku, Hendrick's Gin sa vyrába v malých šaržiach s použitím zmesi jedenástich botanických látok spolu s príchuťou ruže a uhorky. Táto starostlivá kombinácia dodáva ginu Hendrick's jeho charakteristickú chuť, vďaka ktorej je obľúbený medzi znalcami ginu na celom svete.

Nejde však len o to, čo je vo fľaši. Očarujúca fľaša v štýle apotéky určite dodá vášmu domácemu baru mimoriadny nádych elegancie a stane sa tak dokonalým stredobodom pozornosti.

Či už ste milovníkom ginu alebo nováčikom vo svete liehovín, Hendrick's Gin ponúka jedinečný chuťový zážitok, ktorý vás určite poteší. Prečo si teda nedopriať fľašu ginu Hendrick's ešte dnes? Je to dokonalý spôsob, ako dodať svojmu večernému drinku nádych sofistikovanosti alebo ako obdarovať priateľa, ktorý si cení tie najlepšie veci v živote.

Nezabudnite, že Hendrick's Gin nie je len nápoj, ale aj zážitok. Takže nepite len gin. Pite Hendrick's Gin.
Tabuľka dát
5010327755014
Nové
Krajina


Škótsko


Výrobca
William Grants
Chuť
Jalovcové bobule, ruža, uhorka
Veľkosť
0.7l fľaša
Slúžiť na
06 C - 08 C
Farba
Bezfarebný
Typ
Suché
Štýl
Light a čerstvé
Obsah alkoholu
41.4 % obj