Hendrick`s Gin
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Hendrick`s Gin- 0.7L

1.65 kg
Hvem elsker ikke en god gin og tonic? Hendrick's Gin er den perfekte følgesvend til din næste fest eller afslappende aften derhjemme. Denne 0,7L flaske er fyldt med en unik blanding af botaniske ingredienser, der giver en forfriskende og delikat smag. Tag et skvæt af Hendrick's Gin, tilsæt din yndlings tonic og masser af is, og nyd en forfriskende drink i godt selskab. Skål! 🍸🌿

42,89 € Inkl. moms

35,15 € Ekskl. moms

46,12 €-7%

Beskrivelse
Oplev den unikke og karakteristiske smag af Hendrick's Gin! Denne førsteklasses gin er ikke som nogen anden og giver en forfriskende glat og afbalanceret smag, der er perfekt til din yndlingscocktail eller bare nydt ren. Hendrick's Gin er håndlavet i Skotland og fremstilles i små partier ved hjælp af en blanding af elleve botaniske ingredienser sammen med et strejf af rose og agurk. Denne omhyggelige kombination giver Hendrick's sin karakteristiske smag, hvilket gør den til en favorit blandt gin-kendere verden over.

Men det handler ikke kun om, hvad der er inde i flasken. Den fortryllende flaske i apoteker-stil vil helt sikkert tilføje et ekstra strejf af elegance til din hjemmebar og gøre den til et perfekt midtpunkt.

Uanset om du elsker gin eller er ny i spiritussens verden, tilbyder Hendrick's Gin en unik smagsoplevelse, der helt sikkert vil vække begejstring. Så hvorfor ikke forkæle dig selv med en flaske Hendrick's Gin i dag? Det er den perfekte måde at tilføje et strejf af raffinement til din aftendrink eller som gave til en ven, der sætter pris på de finere ting i livet.

Husk, Hendrick's Gin - det er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Så drik ikke bare gin. Drik Hendrick's Gin.
Produktinformation
5010327755014
Ny
Land


Skotland


Producent
William Grants
Smag
Enebær, rose, agurk
Størrelse
0.7 l flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Farveløs
Type
Tør
Stil
Light og frisk
Alkoholindhold
41.4% vol