J. P. Chenet Medium Sweet White
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

J. P. Chenet Medium Sweet White - 3L

3.20 kg
Predstavujeme vám J.P. Chenet Medium Sweet White, nádherné víno, ktoré uspokojí vaše chuťové poháriky. Táto 3l fľaša s jemnou a vyváženou chuťou je ideálna na zdieľanie s priateľmi alebo na samostatné vychutnávanie. Vyrobené s láskou a odbornosťou je osviežujúcou voľbou na každú príležitosť. Nalejte si pohár, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si ovocné tóny, ktoré vám zatancujú na jazyku. Na zdravie na dobré časy a skvelé víno! 🍷🥂

25,19 € S DPH

20,65 € Bez DPH

27,08 €-7%

Popis
Predstavujeme J.P. Chenet Medium Sweet White! Toto nie je len obyčajná fľaša vína, je to zážitok. J.P. Chenet Medium Sweet White, fľašované v srdci Francúzska, je šťavnaté a nádherné biele víno, ktoré očarí zmysly a poteší chuťové bunky.

Máte radi vo víne náznak sladkosti? Toto je pre vás ako stvorené. Je nádherne vyvážené, s elegantným buketom zrelého ovocia a medu, po ktorom nasleduje hladký, stredne sladký záver. Chuť je dráždivou zmesou šťavnatej broskyne, chrumkavého jablka a šepotu tropického ovocia. Je to symfónia chutí, ktoré tancujú v ústach a poskytujú nádherný a osviežujúci zážitok.

Ideálne na relaxačné večery, večierky alebo aj na darovanie, J.P. Chenet Medium Sweet White zaručene urobí dojem. Dobre sa kombinuje s rôznymi pokrmami, od šťavnatých morských plodov po pikantné jedlá ázijskej kuchyne, a dokonca aj s lahodnými dezertmi. Či už ste skúsený milovník vína alebo začiatočník, toto víno bude pre vás prístupné a príjemné.

Víno J.P. Chenet Medium Sweet White, balené vo výraznej, zaoblenej fľaši, je viac ako len nápoj - je to vyjadrenie. Predstavuje chuť, sofistikovanosť a nádych luxusu. Tak prečo čakať? Doprajte si bohatú, sladkú chuť J.P. Chenet Medium Sweet White ešte dnes a dodajte svojim výnimočným chvíľam dokonalý nádych. Na zdravie na dobré chvíle a skvelé víno!

Nezabudnite, že nejde len o ochutnávku vína, ale o zážitok z umenia výroby vína z jedného z najznámejších francúzskych vinárstiev. Pripravte sa teda na odhalenie kúzla bieleho vína J.P. Chenet Medium Sweet White. Je to chuť, ktorú si budete vážiť, a víno, o ktoré sa budete radi deliť.
Tabuľka dát
3500610072291
Nové
Krajina


Francúzsko


Výrobca
J.P Chenet
Chuť
Polosladká, plná, mäkká, jemná
Veľkosť
3l vrecko v škatuli
Slúžiť na
06 C - 08 C
Región
Cotes de Thau
Hrozno
Segu
Štýl
Light- ovocný
Aróma
Čerstvé ovocie
Obsah alkoholu
11 % obj
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: