J. P. Chenet Medium Sweet White
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

J. P. Chenet Medium Sweet White- 3L

3.20 kg
Drømmer du om at nyde en sødmefuld og forfriskende hvidvin? Så er J. P. Chenet Medium Sweet White det oplagte valg! Denne 3 liters flaske vil forkæle dine smagsløg med sin delikate sødme og frugtige aromaer. Perfekt til at dele med venner og familie på en hyggelig aften. Uanset om du nyder den alene eller til en lækker dessert, vil du elske denne hvidvin. Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med denne skønne J. P. Chenet Medium Sweet White- 3L i dag! 🍷🍇

25,19 € Inkl. moms

20,65 € Ekskl. moms

27,08 €-7%

Beskrivelse
Vi præsenterer J.P. Chenet Medium Sweet White! Dette er ikke bare en almindelig flaske vin, det er en oplevelse. J.P. Chenet Medium Sweet White, der er tappet i hjertet af Frankrig, er en saftig og dejlig hvidvin, der betager sanserne og glæder ganen.

Kan du lide et strejf af sødme i din vin? Så er denne perfekt til dig. Den er vidunderligt afbalanceret med en elegant bouquet af modne frugter og honning, efterfulgt af en blød, middelsød finish. Smagen er en pirrende blanding af saftig fersken, sprødt æble og en hvisken af tropiske frugter. Det er en symfoni af smage, der danser i munden og giver en dejlig og forfriskende oplevelse.

J.P. Chenet Medium Sweet White er ideel til afslappende aftener, middagsselskaber eller endda som gave og vil med garanti imponere. Den passer godt til mange forskellige retter, fra saftige skaldyr til krydret asiatisk mad og endda lækre desserter. Uanset om du er en erfaren vinentusiast eller nybegynder, vil du finde denne vin tilgængelig og fornøjelig.

J.P. Chenet Medium Sweet White er pakket i en karakteristisk, kurvet flaske og er mere end bare en drink - det er et statement. Den repræsenterer smag, raffinement og et strejf af luksus. Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med den rige, søde smag af J.P. Chenet Medium Sweet White i dag, og tilføj det perfekte touch til dine særlige øjeblikke. Skål for gode tider og god vin!

Husk, at det ikke bare handler om at smage vin, men om at opleve kunsten at lave vin fra en af Frankrigs mest berømte vingårde. Så gør dig klar til at åbne magien i J.P. Chenet Medium Sweet White. Det er en smag, du vil værdsætte, og en vin, du vil elske at dele.
Produktinformation
3500610072291
Ny
Land


Frankrig


Producent
J.P. Chenet
Smag
Halvsød, fyldig, blød, mild
Størrelse
3 l Bag-in-Box
Serveres ved
06 C - 08 C
Region
Cotes de Thau
Druer
Segu
Stil
Light- frugtagtig
Aroma
Frisk frugt
Alkoholindhold
11% vol